Ενοικίαση εξοπλισμού δεξιώσεων

Είτε πρόκειται για μια μικρή ιδιωτική δεξίωση, είτε για μια μεγάλη επαγγελματική εκδήλωση, στη Γιώργος Spring θα βρείτε ότι χρειάζεστε, στις καλύτερες δυνατές τιμές. Ο πλούσιος εξοπλισμός μας περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, από σερβίτσια μέχρι τέντες και μπορεί να καλύψει γάμους, βαπτίσεις και κάθε είδους εκδήλωση, μέχρι 2.500 άτομα.

Όλα μας τα προϊόντα συντηρούνται με μεγάλη προσοχή και διατηρούνται σε άριστη κατάσταση.

Επιλέξτε παρακάτω την κατηγορία εξοπλισμού που σας ενδιαφέρει και επικοινωνήστε μαζί μας για διαθεσιμότητα και παραγγελία.

Στην Γιώργος Spring θα βρείτε τραπέζια για κάθε είδους εκδήλωση, από ροτόντες 8-12 ατόμων, μέχρι το νυφικό τραπέζι.Τα τραπέζια μας είναι σε άριστη κατάσταση και παραδίδονται πάντα καθαρά και ευπαρουσιάστα, ώστε οι καλεσμένοι σας να απολαύσουν το φαγητό τους με άνεση και ασφάλεια.

Τα στέγαστρά μας βρίσκονται σε υπεράριστη κατάσταση χάρη στη σωστή και συνεχή συντήρησή τους. Είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας, βραδυφλεγή υλικά, που πληρούν αυστηρά τις διεθνείς προδιαγραφές ασφάλειας.

Στο ερώτημα "Πού θα καθίσουν οι καλεσμένοι" η Γιώργος Spring έχει την καλύτερη και οικονομικότερη απάντηση. Είμαστε σε θέση να καλύψουμε εκδηλώσεις κάθε μεγέθους με καρέκλες κάθε είδους: από κλασσικές καρέκλες συνεδρίων, μέχρι παδικές καρέκλες και από Tiffany και σπαστές καρέκλες, μέχρι σκαμπό.

Στη Γιώργος Spring θα βρείτε πιάτα για κάθε περίσταση και κάθε είδος φαγητού. Μπορούμε να καλύψουμε εκδηλώσεις κάθε μεγέθους με πιάτα για κρέας, σούπα, γλυκό, φρούτο κ.α. Τα πιάτα μας καθαρίζονται και διατηρούνται με προσοχή και επιμέλεια, έτσι ώστε οι καλεσμένοι σας να απολαύσουν το φαγητό τους με ποιότητα και ασφάλεια.

Για μια ολοκληρωμένη δεξίωση, θα χρειαστείτε όχι μόνο πολλά σε αριθμό, αλλά και σε είδη. Στη Γιώργος Spring διαθέτουμε ποτήρια για κάθε χρήση: ποτήρια για κρασί, νερό, σαμπάνια, ηδύποτα και κοκτέιλ. Ψηλά και χαμηλά ποτήρια, γυάλινα και κρυστάλλινα. Όλα τα ποτήρια μας πλένονται και απολυμαίνονται προσεκτικά και διατηρούνται σαν καινούργια. Έτσι οι καλεσμένοι σας θα απολαύσουν το ποτό τους στα κατάλληλα ποτήρια και εσείς θα κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Αν θέλετε να προσφέρετε στους καλεσμένους σας το καλύτερο, δεν έχετε παρά να επιλέξετε μαχαιροπήρουνα από τη Γιώργος Spring. Σε άριστη κατάσταση, με έμφαση στην καθαριότητα και το γυάλισμα, τα μαχαιροπήρουνά μας θα σας βγάλουν... ασπροπρόσωπους

Στα προϊόντα της Γιώργος Spring περιλαμβάνεται μεγάλη ποικιλία από είδη μπουφέ. Είτε έχετε catering, είτε είστε ιδιώτης, θα βρείτε τα είδη μπουφέ που είναι απαραίτητα για μια πετυχημένη δεξίωση.

Η Γιώργος Spring διαθέτει κάθε είδους μηχανήματα για εκδηλώσεις: από εσπρεσιέρες μέχρι μηχανές ποπ κορν και από σόμπες - μανιτάρια μέχρι μηχανές παγωτού. Όλα τα μηχανήματά μας συντηρούνται με προσοχή και είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμα και λειτουργικά.

Διαθέτουμε για τους μικρούς μας φίλους τραπεζάκια - καρεκλίτσες σε διάφορα χρώματα. Τα παιδιά εκεί μπορούν να φάνε ή να κάνουν κάποια δημιουργική απασχόληση. Επίσης υπάρχει εξοπλισμός όπως: γρανιτομηχανές, καροτσάκια παγωτού και συντριβάνια σοκολάτας.

Διαθέτουμε συνεδριακά τραπέζια, καρέκλες τύπου Hilton και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για ένα συνέδριο, όπως: αναλόγιο plexiglass, μικροφωνική εγκατάσταση, προτζέκτορα.

Διαθέτουμε τραπεζομάντηλα και λινά, στις αποχρώσεις του άσπρου - εκρού - μπεζ - μαύρου - μπλε κτλ. Καλύπτουν στρογγυλά, τετράγωνα και μακρόστενα τραπέζια. Τα τραπεζομάντηλά μας είναι βαμβακερά, με πυκνη ύφανση, που δίνουν τέλειο αποτέλεσμα για γάμο, βάπτιση και κάθε περίσταση.

Η νέα τάση της μόδας ζητάει φωτιζόμενα bar για τις εκδηλώσεις. Η εταιρεία μας φωτιζόμενα bar με διαστάσεις που ποικίλουν από 1,5 - 4,5 m, ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων σας. Διαθέτουν εναλλαγή χρωμάτων φωτισμού ή σταθερό, με τηλεχειρισμό. Επίσης, φωτιζόμενα σκαμπό για το μπροστινό μέρος των bar. Όλα είναι αδιάβροχα.

Οι τέντες μας είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικά πανιά, ενώ στηρίζονται σε σκελετούς ιδιαίτερης αντοχής. Η συντήρηση και αποθήκευσή τους γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να διατηρούνται πάντα σαν καινούργιες.